Uhrinwest

Ingatlanfejlesztő mérnöki Iroda

Az Uhrinwest Kft 2009 óta folytat építőipari tevékenységet. Legfontosabb tevékenységünk a gépi földmunka. Ezen kívül számos szolgáltatással állunk a megrendelőink szolgálatára. Több mint 50 állandó megrendelőnk tanúsítja cégünk szakmai rátermettségét és a korrekt üzletpolitikánkat. Megrendelőink köre a lakossági ügyfelektől egészen a multinacionális cégekig terjed.

Gépparkunk az építőiparban felmerülő gépigényeket maximálisan ki tudja elégíteni: a mini markolótól kezdve, egészen a bányaművelésre alkalmas kotrógépekig minden típusú gép megtalálható benne.

Földmunkagépeink nem csak az építőipari munkákban vehetők igénybe, hanem a mezőgazdaságban és a kommunális munkákban is. Cégünk folyamatosan, több területen takarít utakat, melyhez profi eszközpark áll rendelkezésre. Jelenleg 15 területen végzünk síkosságmentesítést és több építkezés környezetében tisztítjuk a közutakat.

Gépparkunkban megtalálható gépek egytől egyig kifogástalan állapotban vannak, és folyamatos munkavégzésre alkalmasak. A kiválasztott géptípusok mindegyike tradicionális, nagy múltú gépgyártó műhelyek termékei: Bobcat, JCB, Volvo, Caterpillar, Kobelco, Fiat, Mercedes.

A gépkezelőink és ingatlanfejlesztőink képzett szakemberek, az építőiparban több éves tapasztalattal rendelkeznek. A gépiföldmunkával párhuzamosan cégünk ingatlanfejlesztéssel foglakozik és azon belül szerkezet építéssel. Építünk szerketek föl alatt és föld felett.

Munkatársaink a sepicális megoldhatatlan kihívásoktól sem zárkóznak el.

Aki sokat markol, az sok földet mozgat meg évente

0