Földmunka

Gépi földmunka és Tereprendezés

A kezdetek óta törekszünk arra, hogy a megrendelőink által kigondolt földművet a legnagyobb precizitással építsük meg, legyen szó egy munkagödörről vagy ipari méretű földműről. Eszközparkunk alkalmas arra, hogy a piacon felmerülő minden olyan igényt kielégítsen, amely földmunka kapcsán felmerülhet.

A kisebb lakossági munkák, de az óriás beruházások elvégzése sem okoz problémát számunkra. Teljes gépparkunk 60 gépet és teherautót számlál, amelyek egytől-egyig nagymúltú tradicionális földmunkagépgyártók termékei. Gépeink állapotára nagy gondot fordítunk, meglévő gépparkunkat folyamatosan szakszerűen karbantartjuk, és a megrendelői igényekhez igazítva bővítjük.

Fontos célkitűzésünk, hogy komplex szolgáltatást nyújthassunk, ezért cégünk rendelkezik a földmunkát megelőző feladatok ellátásráa alkalmas eszközökkel és csapattal is. Ilyen például a geodézia vagy a fa és bozót írtás. A földmunka végzés során gyakran felmerülő probléma az úttestre felhordott szennyeződés eltakarítása, amelyre szintén kész megoldást nyújtunk 4 db speciális úttakarító géppel.

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot, munkatársunk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot!