Kommunális szolgáltatás – Úttisztítás – Portalanítás – Locsolás

Földmunka végzésénél állandó problémát jelent a sárfelhordás: az építkezés területéről kihajtó teherautók rendszerint visznek magukkal szennyeződést, amelyet a közúton hagynak. Útépítésnél, amikor egy régi burkolatra újat építenek, különösen fontos, hogy két réteg között a felület pormentes legyen. Útburkolatfestés előtt a régi és új útburkolatnak szintén szennyeződésmentesnek kell lennie. Az őszi és a tél végi időszak után a közutak szennyezettek, egyrészt a korhadt falevelektől, másrészt a síkosságmentesítő anyagoktól. Ezek egyike sem esztétikus, sőt, mindegyik balesetveszélyes is.

Kommunális géppark:

Cégünk kommunális eszközparkja 7 darab, folyamatosan karban tartott járműből áll, amelyeket szakképzett sofőrök kezelnek.  Speciális és egyedi igényekhez alkalmazkodva a nap 24 órájában, akár munkaidőn kívül is rendelkezésre állunk.

Cégünk rendelkezik 3 darab Schörling típusú gépjárművel, amelyek nagy teljesítményű porszívó szerkezettel vannak ellátva. Ez felszívja a jármű hasára szerelt kefék által összegyűjtött
szennyeződést. A kocsi a takarítás közben a 3000 literes tartályából vizet permetez az úttestre és a tisztítókefékre, ez a művelet pedig megakadályozza a kiporzást.

Cégünk rendelkezik a felsoroltakon kívül 2 darab Mercedes UNIMOG és 2 darab Multicar típusú járművel, amelyekre front seprű és szennymaró adapter van felszerelve. Mindegyik eszköz
rendelkezik víztartállyal, amely biztosítja a folyamatos vízellátást munkavégzés közben. Az említett járművek egy része a téli időszakban alkalmas síkosság-mentesítésre és hóeltakarításra egyaránt, a professzionális adapterek ugyanis pár óra alatt átépíthetők ezen feladatok ellátására.